Jom Belajar Cari Duit Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com!

Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Bercuti.My – Tips Melancong Ala Bajet Ceria 611 Untuk Anda!

Cuti-cuti hujung minggu nie laa masa untuk berehat bersama keluarga tercinta.

Pagi2 lagi orang rumah dah kejutkan suruh sarapan…

Tengah2 cicah biskut kering dengan air kopi cap 434 saikee tue, orang rumah tepuk bahu saya…

Ehh awak..cuti sekolah dah nak dekat nie..kita takde plan nak kemana2 pon…biasa cuti2 raya cina masuk bulan febuari memang kita ada pergi bercuti kan…

Saya pon perlahan2 jek jawab…

Ehh awak nie…dulu anak belum masuk sekolah rendah..nie kita dah abis belanja sakan beli baju sekolah dekat wixon trading aritue…nak jalan dekat2 bleh laa kot…melaka ker… 😀

Orang rumah jawab balik…

Ooo melaka heh..bleh bercuti bajet sket heh…tapi dividen asb awak tak masuk banyak ker….

Alamak…pandai orang rumah saya pusing cerita….dan saya selamba balas…

Yerlah2…tapi kali nie untuk kita pergi bercuti tue dari platform pakej percutian ala bajet jer..tapi portal pelancongan tue TIDAKLAH sehebat seperti expedia @ traveloka @ traveler.my dan yang lain-lain tue…tapi full service dengan tempahan hotel 5 bintang harga jimat sehingga 30%, tempahan tiket kapal terbang yang lebih murah dari harga pasaran, sewa kereta, maklumat serta tips pelancongan yang kita @ orang luar perlukan bole didapati disana.

Orang rumah pon terdiam gak bila saya cakap macam tue…dan dia cuma cakap lagi…

Saya tak nak campur macam mana yang awak buat tue..tinggalnya portal pelancongan tersebut biarlah ianya betul-betul selamat untuk digunakan sebab dah banyak kes-kes agen pelancongan kelentong orang ramai macam…

bercuti.my, bercuti, melancong, tips melancong, jom melancong, pengalaman melancong, traveler, traveler.my, pakej percutian, percutian bajet, tips melancong ke jepun, jom melancong ke jepun, pakej percutian termurah ke jepun, agen pelancongan penipu,

bercuti.my, bercuti, melancong, tips melancong, jom melancong, pengalaman melancong, traveler, traveler.my, pakej percutian, percutian bajet, tips melancong ke jepun, jom melancong ke jepun, pakej percutian termurah ke jepun, agen pelancongan penipu,

Saya senyum dan faham apa yang orang rumah saya maksudkan itu.

Saya letak 3 tanda aras utama yang perlu ada pada portal pelancongan iaitu :

  1. Selamat serta bebas daripada kecurian data maklumat pengguna semasa melayari portal tersebut.
  2. Mesra pengguna untuk semua peringkat umur melayari untuk mereka membuat tempahan hotel, tiket kapal terbang, sewa kereta, sewa pelayaran diatas cruise dan lain-lain lagi.
  3. Mudah untuk berhubung dengan pihak admin jika berlaku sebarang masalah @ ketidakfahaman pada portal pelancongan tersebut.

Selepas beberapa kali melalui fasa naik taraf akhirnya portal pelancongan ini berjaya dibangunkan juga….

[click to continue…]

(Visited 233 times, 10 visits today)

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Tak Ternama FEB 2017

Pewwitt….Berapa yang saya dapat buat duit online bulan jan 2017? Korang riki sendiri kat – SINI

Untuk post kali nie pulak nak bagitau pencapaian buat duit online dari Tim PerniagaanInternetHQ.com yang merupakan antara ratusan blogger tak ternama di Malaysia ini :

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

Ringkasan Pencapaian Bulan Febuari 2017 :

Bulan : Febuari 2017

Tarikh : Setakat 15/2/2017 ( Akan diupdate jika ada sebarang perubahan )

Misi Sebulan : RM 150 bagi bulan febuari 2017

Misi tercapai atau tidak : Ya! Misi tercapai.

Produk Jualan : Bisnes Kereta Sewa, Aplikasi Duit, Klikjer, Airbnb

Misi Bulan Seterusnya : RM 200 untuk bulan Mac 2017 +  + duit extra untuk bercuti sempena cuti sekolah bersama keluarga!

Kesimpulan : Misi RM150 sebulan berjaya dicapai sebelum pertengahan bulan febuari. Pencapaian yang lebih baik berbanding bulan sebelumnya. Alhamdulillah kerana usaha keras ini dipermudahkan. Untuk bulan seterusnya, saya hanya letakkan penambahan RM50 sahaja yang mana menjadikan target terkumpul bulan mac adalah RM200 sahaja.

Aha…ciput jek…biasa laa beb…saya tukang buat duit online biasa-biasa jek dan bukan ahli silap mata tunjuk bank statments sampai puluh2 ribu “K” sebulan… 😀

Haa…saya sendiri dah tunjukkan bukti pencapaian buat duit online saya yang sasarkan RM150 untuk bulan ini

Pencapaian buat duit  online korang pula macam mana?

[click to continue…]

(Visited 54 times, 4 visits today)

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee Boleh Buat Duit Online Ke?

Fuhh…dah nak masuk sebulan contest seo iLancee ini berlangsung…

Dan keputusan tak rasmi yang sempat saya semak setakat jam 9mlm ini…

kerja dari rumah dengan ilancee, kerja dari rumah, buat duit online dari ilancee, contest seo ilancee 2017,

Gila khinzir betul aa…baru menulis 1 hari untuk contest seo 2017 ini terus jump kat depan… tabik spring sama lu orang yer!

Ini salah satu sebab saya tak sertai contest seo ini…sebab pengamal seo dikalangan blogger ternama terlalu hebat untuk saya lawan… 🙂

InshaAllah peserta FAVOURITE bakal memenangi contest seo ini…kalo budak mentah macam saya nie bleh kim salah jek mat salleh cakap.

Tapi ada berita yang LEBIH MENARIK untuk saya kongsikan pasal kerja dari rumah dengan ilancee nie…

Korang boleh buat duit online dengan lebih yakin dan selamat dari mereka.

Tak percaya?

Tengok nie…

[click to continue…]

(Visited 85 times, 3 visits today)

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #9

Perghh….betul-betul punya hangat contest seo 2017 ilancee yang ada saya bagi tau sebelum ini…

kerja dari rumah dengan ilancee, contest ilancee 2017, hadiah wang tunai sehingga rm2800 untuk dimenangi dari contest ilancee.com

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, kitab seo merah jambu, kitab seo titan

Beberapa pemain seo utama yang saya kenali samada secara langsung mahupun tidak langsung turut sertai contest seo nie…

Watak sang juara sebenarnya saya dapat jangka tapi macam-macam boleh berlaku kan…

Cuma kelibat sahabat cyber saya yang merupakan pencabar utama dalam mana-mana contest seo sebelum ini iaitu en titan masih saya belum temui…

Sebab saya amat yakin adalah tidak munasabah kalo artikel beliau berada terkebelakang untuk mana-mana contest seo termasuk contest seo ilancee 2017 ini…pastinya taktikal ala-ala red giants juara sebanyak 33 ini agak sukar diramal…maklumlah bukan lagi dibawah pimpinan ZAH17 yang terkenal dengan tagline  “Cuba Yang Terbaik…!!!” yang tidak disukai oleh penyokong tegar Darul Ehsan United termasuklah en titan sendiri…betul ker?

Macam tradisi contest-contest seo terdahulu yang pernah disertai oleh beliau….

Sang juara biasa masuk last minit jek pastue terus potong tang “corner”… 😛

Mana blog saya? Ahahaha!

Macam yang pernah saya bagitahu sebelum ini, saya berkemungkinan besar tidak menyertai contest seo ilancee 2017 ini atas beberapa faktor iaitu termasuklah :

  • Masuk-masuk contest seo sebelum ini kalah jek…buat malu jek nanti sebab tak boleh bunuh  diri bila kalah lagi – kata salah seorang orang kuat tim kami… 😀
  • Kalo dah masuk mesti kena korban masa sket utk proses2 gerak gempur seo tue kan..dan masa yang sesuai sukar untuk saya cari setakat ini kerana masa semakin suntuk…
  • Sebab pihak penganjur guna taktikal boleh guna domain sedia ada, ini sedikit sebanyak memberikan kelebihan kepada beberapa pemain seo yang sedang berentap dalam contest tersebut.
  • Dan pelbagai alasan tak masuk akal seorang pemain seo yang “TAK POWER” macam saya ini… 😛

Walau bagaimanapon, pencapaian seo saya dalam mana-mana blog sampah saya sebelum ini masih berada dalam fasa mengenal visi dan falsafah sang juara seo sebenar.

Sebab setakat ini adunan taktikal ala-ala J.Klopp yang saya terapkan dalam proses seo saya buat masih terumbang ambing lagi…dengan bournemouth pon kalah..dengan swansea kalah tapi nasib baik dengan manchester city menang…mungkin nasib laa macam orang luar cakap… 🙂

[click to continue…]

(Visited 56 times, 1 visits today)
Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!

Hot Topic Tips Melancong Murah | Bisnes Burger | Traveler.My | Rahsia Lulus Pinjaman Mudah | Bisnes Aiskrim RM5K!

Bercuti.My | Buat Duit Online | Aplikasi Duit Review | Rahsia Uber | Belajar Youtube Adsense
Kami Halalkan Segala Apa Yang Anda Minat Nak Copy+Paste Dari Blog Perniagaan Internet ini,
Cukuplah Sekadar Mendoakan Kesihatan Kami Untuk Terus Menulis Disini...Ameen
DMCA.com Protection Status