Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Bercuti.My – Tips Melancong Ala Bajet Ceria 611 Untuk Anda!

Cuti-cuti hujung minggu nie laa masa untuk berehat bersama keluarga tercinta.

Pagi2 lagi orang rumah dah kejutkan suruh sarapan…

Tengah2 cicah biskut kering dengan air kopi cap 434 saikeeย tue, orang rumah tepuk bahu saya…

Ehh awak..cuti sekolah dah nak dekat nie..kita takde plan nak kemana2 pon…biasa cuti2 raya cina masuk bulan febuari memang kita ada pergi bercuti kan…

Saya pon perlahan2 jek jawab…

Ehh awak nie…dulu anak belum masuk sekolah rendah..nie kita dah abis belanja sakan beli baju sekolah dekat wixon trading aritue…nak jalan dekat2 bleh laa kot…melaka ker… ๐Ÿ˜€

Orang rumah jawab balik…

Ooo melaka heh..bleh bercuti bajet sket heh…tapi dividen asb awak tak masuk banyak ker….

Alamak…pandai orang rumah saya pusing cerita….dan saya selamba balas…

Yerlah2…tapi kali nie untuk kita pergi bercuti tue dari platform pakej percutian ala bajet jer..tapi portal pelancongan tue TIDAKLAH sehebat seperti expedia @ traveloka @ traveler.my dan yang lain-lain tue…tapi full service dengan tempahan hotel 5 bintang harga jimat sehingga 30%, tempahan tiket kapal terbang yang lebih murah dari harga pasaran, sewa kereta, maklumat serta tips pelancongan yang kita @ orang luar perlukan bole didapati disana.

Orang rumah pon terdiam gak bila saya cakap macam tue…dan dia cuma cakapย lagi…

Saya tak nak campur macam mana yang awak buat tue..tinggalnya portal pelancongan tersebut biarlah ianya betul-betul selamat untuk digunakan sebab dah banyak kes-kes agen pelancongan kelentong orang ramai macam…

bercuti.my, bercuti, melancong, tips melancong, jom melancong, pengalaman melancong, traveler, traveler.my, pakej percutian, percutian bajet, tips melancong ke jepun, jom melancong ke jepun, pakej percutian termurah ke jepun, agen pelancongan penipu,

bercuti.my, bercuti, melancong, tips melancong, jom melancong, pengalaman melancong, traveler, traveler.my, pakej percutian, percutian bajet, tips melancong ke jepun, jom melancong ke jepun, pakej percutian termurah ke jepun, agen pelancongan penipu,

Saya senyum dan faham apa yang orang rumah saya maksudkan itu.

Saya letak 3 tanda aras utama yang perlu ada pada portal pelancongan iaitu :

  1. Selamatย serta bebas daripada kecurian data maklumat pengguna semasa melayari portal tersebut.
  2. Mesra pengguna untuk semua peringkat umur melayari untuk mereka membuat tempahan hotel, tiket kapal terbang, sewa kereta, sewa pelayaran diatas cruise dan lain-lain lagi.
  3. Mudah untuk berhubung dengan pihak admin jika berlaku sebarang masalah @ ketidakfahaman pada portal pelancongan tersebut.

Selepas beberapa kali melalui fasa naik taraf akhirnya portal pelancongan ini berjaya dibangunkan juga….

[click to continue…]

(Visited 669 times, 1 visits today)

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #13

Hoho…nampak jek post ini ramai yang garu kepala… ๐Ÿ˜€

Sampai member yang enggan dikenali ( geng warung ) pon cakap…

Cari cerita lain laa…cerita mcm tue dah basi laa…org tak heran sangat ponn… ๐Ÿ˜›

Masing-masing heran & tak percaya dengan pencapaian seo yang tak berapa sangat ini…

Antara yang sempat saya stalk post pencapaian seo ini macam…

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Jawapan saya mudah jek…ini TOPIK CARI MAKAN BRO….CIKTOM…THEHAIKAL..dan yang lain-lain

Kurang2 dengan pencapaian seo tak seberapa nie dapat gak laa update blog mentah nie…

Walaupon ramai tak kisah blog mentah nie “berhabuk” tanpa update, tapi atas permintaan mereka yang enggan dikenali, saya gagahkan juga nak update TOPIK CARI MAKAN nie… ๐Ÿ˜›

Kali nie pencapaian mmg tak seberapa punya sebab target niche yang berbeza….

[click to continue…]

(Visited 35 times, 1 visits today)

Wordless Wednesday Pilihan 16 AUG 2017

Minggu sudah-sudah kasik shoot info pasal bitcoin….

Mungkin xminat nak tau pasal buat duit online kot…. ๐Ÿ˜›

Minggu nie kasik gambar2 santai jek laa…back to basic org cakap….

Layan wordless wednesday versi 16 aug 2017 nie yer…gambar2 takde laa mantap2 tapi bleh laa buat gelak2 dpn pc atau terfikir sejenak kot… ๐Ÿ˜›

[click to continue…]

(Visited 3 times, 1 visits today)

Bitcoin In Malaysia

Hmm…nak sembang kencang pasal bitcoin, saya sebenarnya bukan sifu pon.

Cuma apa yang saya lihat sekarang potensi bitcoin sungguh mengkagumkan bagi mereka yang tercari-cari platform buat duit online ini.

Saya start kumpul dalam unit yang kecil bitcoin @ btc ini pada harga btc sekitar $500 dan hari ini (setakat masa entri ini ditulis) harga terkini bitcoin sudah mencecah $4000/btc…. ๐Ÿ™‚

Dan perkembangan luar biasa bitcoin ini kini turut mendapat perhatian ramai pihak termasuklah…
[click to continue…]

(Visited 27 times, 1 visits today)

Wordless Wednesday Pilihan 02 AUG 2017

Are we ready for bitcoin?

Korang tau tak pasal cerita disebalik bitcoin ini?

Dan antara fakta menarik mengenai bitcoin adalah….

As of February 2015, more than 100,000 merchants and vendors accepted bitcoin as payment. According to a report published by Cambridge University recently, there are between three and six million people using a cryptocurrency wallet, most of them bitcoin

Boleh percaya ker dengan bitcoin? Layan sat info dibawah ini…

[click to continue…]

(Visited 33 times, 1 visits today)

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Julai 2017

Straight to the point jek laa kan… ๐Ÿ™‚

Korang just nak tau berapa kupang bulan JULAI 2017 nie saya dapat kan… ๐Ÿ˜€

Cerita buat duit online saya memang bukan line2 4-5 angka sebulan ( SETAKAT ini )

Tapi terus konsisten sehingga masuk ke pertengahan tahun 2017 ini…alhamdulillah.

Alrite! Untuk bulan JULAI 2017 ini, pencapaian blog mentah ini hanyalah….

[click to continue…]

(Visited 58 times, 1 visits today)

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #12

Fuhhh…lama gila tak update blog mentah nie…lagi2 pasal pencapaian seo… ๐Ÿ™‚

Lagi2 sibuk dengan rutin anak-anak sekolah nie….

Ker sebab takde pencapaian seo tue yang tak update?

Itu pon salah satu sebab laa..sebab skrg aim bukan setakat 1st page enjin carian google tapi….

1st link dalam enjin carian google tue… aha!

Tapi pakai exact match domain jek laa saya mampu buat macam keputusan kat bawah nie…

[click to continue…]

(Visited 40 times, 1 visits today)

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Mei 2017

Alhamdulillah…blog ini terus konsisten untuk buat duit online secara pasif setiap bulan.

Yang beza nya blog tak seberapa ini hanya mampu buat duit online ratus-ratus jek sebulan… ๐Ÿ™‚

Dan agak mengejutkan kerana bulan Mei 2017 adalah bulan yang memberikan hasil yang lumayan setakat ini

Alrite! Untuk bulan mei 2017 ini, pencapaian blog ini adalah….

[click to continue…]

(Visited 58 times, 1 visits today)

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Apr 2017

Alhamdulillah…blog ini masih tidak MISKIN untuk buat duit online secara konsisten setiap bulan.

Yang beza nya blog tak seberapa ini hanya mampu buat duit online ratus-ratus jek sebulan…

Cuma bulan ini agak istimewa sket bagi saya…

Banyak laa juga kejayaan tak diduga saya perolehi dalam bulan apr 2017 ini.

Alrite! Untuk bulan apr 2017 ini, pencapaian blog ini lebih istimewa kerana….

belajar buat blog, belajar buat blog percuma, menulis blog, menjana pendapatan melalui Blog, tips penulisan blog, rahsia blogger, contest seo belajar buat blog, perniagaan internet, panduan buat blog percuma, teknik buat blog percuma, keputusan contest seo belajar buat blog

Berjaya juga menang contest seo…aritue masuk contest seo – kerja dari rumah dengan ilancee blog tak berapa nak siap saya tue disqualified…. ๐Ÿ˜›

Dan pencapaian buat duit online bulan ini lebih istimewa kerana berjaya capai KPI bulanan 2x ganda….

[click to continue…]

(Visited 125 times, 1 visits today)
Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!

Hot Topic Tips Melancong Murah | Bisnes Burger | Traveler.My | Rahsia Lulus Pinjaman Mudah | Bisnes Aiskrim RM5K!

Bercuti.My | Buat Duit Online | Aplikasi Duit Review | Rahsia Uber | Belajar Youtube Adsense
Kami Halalkan Segala Apa Yang Anda Minat Nak Copy+Paste Dari Blog Perniagaan Internet ini,
Cukuplah Sekadar Mendoakan Kesihatan Kami Untuk Terus Menulis Disini...Ameen
DMCA.com Protection Status